El caràcter d’un poble es coneix per les converses de la seva gent.
Menandre d’Atenes (342-291 aC)

Aquest projecte neix pel plaer de conversar sense cap objectiu concret més enllà de conèixer les persones que ens envolten i les seves històries particulars que en el fons també són les nostres.

Carles Martínez Calveras

Prefereixo escoltar a parlar. M’agrada sentir aquelles històries mínimes d’aquells que ens rodegen. Les que no es troben als llibres però que expliquen, gairebé sense voler-ho, l’essència d’allò que som. D’aquí neix aquest projecte. De la curiositat i la possibilitat però sobretot del plaer de seure i conversar.

Magda Farré

Periodista. El contingut existeix perquè les històries tenen ànima. Proactiva i autònoma, la curiositat em fa créixer.

Quim Pascual

Ha desenvolupat part de la seva trajectòria dins el fotoperiodisme tant en mitjans locals com comarcals. La seva activitat diària li permet gaudir d’una major visió del territori, a través de la ciutadania, entitats i institucions, intentant així construir un llenguatge visual imprescindible que connecti notícia i lector.

Manel Macià
Crear i realitzar una visió per encàrrec o personal al món audiovisual, és la meva professió i passió. Des de 1999 un any abans del final del mil·lenni, vaig iniciar la meva carrera professional com operador de càmera en diverses televisions tant locals com nacionals. Actualment com a freelance realitzo feines per streaming, vídeos publicitaris, empresarials o promocionals, entre d’altres. No hi ha res més gran que veure el teu propi món en 4K.